Dobrodošli

Više od dva desetljeća pomažemo unaprijediti poslovanje korisnicima koji žele kvalitetnije upravljati vlastitim korporativnim podacima. Za kvalitetno upravljanje, podatke je potrebno na siguran način prenositi, pohraniti u pouzdanu bazu podataka, zaštititi od zlouporabe i pretvoriti ih u informacije na temelju kojih se donose poslovne odluke i vodi poslovanje tvrtke ili organizacije.

Saznaj više

Kontaktirajte nas

Kontakti

Informix

Znanje i dugogodišnje iskustvo stručnog tima uz izvrsne performanse, kontinuiranu dostupnost i minimalnu administraciju osiguravaju pouzdano upravljanje podacima.

Analitika i planiranje

Kompletna usluga projektiranja, razvoja i vođenja projekta poslovne analitike (DWH/BI) i sustava za planiranje i budžetiranje prema potrebama klijenata bazirana na vodećim svjetskim tehnologijama.

Informacijska sigurnost

Zaštita podataka i IT okruženja bazirana na vodećim dobavljačima kriptografske opreme za postizanje visoke razine sigurnosti i sukladnost prema raznim standardima.

Komunikacijska rješenja

Cjelovita, pojedinačna i specifična komunikacijska rješenja; orijentirani na projektno bazirana rješenja, podržavamo svoje korisnike s najboljim projektnim uvjetima.

Rješenja i razvoj softwarea

Pregled naših vlastito razvijenih rješenja

Razvoj software-a i aplikacija u modernim tehnologijama prema zahtjevima klijenata.

IBM InfoSphere Guardium

IBM InfoSphere Guardium je jednostavno i robusno rješenje dizajnirano kako bi se spriječio neovlašteni pristup osjetljivim podacima, neovlaštene promjene i brisanje podataka, i curenje informacija iz baza podataka i datoteka, te kako bi se osigurao integritet informacija u podatkovnom centru.

Top