DWEM Price Comparison

DWEM_Price-Comparison
 

Što je DWEM Price Comparison?

DWEM Price Comparison je jedinstvena Big Data, u potpunosti korisniku prilagođena usluga, koja vašoj kompaniji, bez obzira na industriju u kojoj djeluje,  osigurava usporedbu cijena ali i svih ostalih atributa vaših proizvoda i usluga s direktnom konkurencijom.

Primjeri industrijske primjene

 

DWEM_PC_industrije
 

Zašto smo drugačiji od drugih?

U odnosu na konkurentska rješenja dostupnih na tržištu, DWEM Price Comparison uslugu u mogućnosti smo u potpunosti prilagoditi potrebama korisnika, osigurati daleko veći spektar podataka kao i osigurati maksimalnu analitičku moć nad podacima.

Kako je DWEM Price Comparison usluga temeljena na DWEM Big Data platformi, te ujedno integrirana sa svim produktima iz DWEM portfelja, našim smo korisnicima kroz jedinstveno korisničko sučelje u mogućnosti pružiti dodatni spektar funkcionalnosti iz domene analize strukturiranih i nestrukturiranih podataka, poput: preporuke cijena, praćenja i upravljanja reputacijom kroz sve komunikacijske kanale (društvene mreže, web, radio, tv, ankete i sl.),  napredne i prediktivne analitike, integracije s poslovnim sustavima i sl.

 

Vaše poslovanje činimo jednostavnijim

 


Funkcionalnost DWEM PC

Proces uspostave usluge

Trajanje procesa uspostave usluge, nakon dogovora s korisnikom oko njenog opsega, u načelu je vrlo kratko (nekoliko dana) te je prvenstveno ovisno o zahtjevima korisnika. Prije samog puštanja usluge u produkcijski rad korisnik potvrđuje njezinu kvalitetu i točnost, a tek nakon što je korisnik potvrdio svoje zadovoljstvo, započinje naplata iste.

Neke od prednosti za korisnike

 

DWEM_Price-Comparison_PREDNOSTI

 

Preuzmi_brosuru

 

Top