e-Commerce

Trilab Internet payment gateway

Internet Payment Gateway (IPG) za online plaćanja omogućuje procesiranje plaćanja kreditnim karticama na Internetu u realnom vremenu. Na ovaj je način osigurano da kupac na Internetu (nositelj platne kreditne kartice) odmah sazna rezultat autorizacije kreditne kartice i status procesirane transakcije. IPG sakuplja podatke o kreditnoj kartici i transakciji, usmjerava ove podatke sigurnim kanalom (SSL/TLS) na kartičnog procesora i vraća informaciju o prihvatu ili odbijanju autorizacije kartice i transakcije izvorniku tj. nositelju platne kreditne kartice. Internet Payment Gateway nezaobilazna je komponenta za Internet Acquiring u realnom vremenu. Alfatec Group u svojoj ponudi ima renomirani IPG produkt triPayment 2010 njemačke tvrtke trilab GmbH. TriPayment je siguran, skalabilan i modularan “plug and play” Internet Payment Gateway (IPG) za e-plaćanja putem kreditnih i debitnih kartica. Ponuđeno rješenje je multi-trgovački i multi-acquiring sustav namijenjen pružateljima usluga e-plaćanja, bankama, procesnim kartičnim kućama, kao i grupiranim poduzećima koja sustav e-plaćanja optimiziraju kroz jedinstvenu e-platformu.

Sustav omogućava administriranje velikog broja kompanija kao individualnih klijenata s vlastitim bankovnim konekcijama i prihvatom kreditnih kartica.

3D Secure rješenje za sigurno internet trgovanje

Alfatecov partner, ARCOT International Inc., odabran je od Visa-e kao ključni partner za dizajniranje, razvoj i izradu 3D Secure Program specifikacije. Rezultat toga je ARCOT-ova 3D Secure povijest s najduljim stažem u razvoju, implementaciji i podršci za 3D Secure Programa za Issuer-e i Merchant-e.

Danas se u Alfatec-ovoj ponudi nalaze rješenja koja su najzrelija, najrazvijenija i najpouzdanija na tržištu:

  TransFort 3D Secure rješenje za Merchant-e (MPI) i
  TransFort 3D Secure rješenje Issuer-e (ACS)

ARCOT TransFort familija 3D Secure produkata je, s najvećim prisustvom na tržištu, izbor svih vodećih platnih procesora, Issuer-a i Acquirer-a.

Top