EMV rješenja

Rješenje za personalizaciju podataka za izradu EMV kartica

Thales P3™ rješenje(personalizacija, procesiranje i pripreme), olakšava stvaranje i izdavanje EMV pametnih kartice. Razvijen u suradnji s MasterCard i Visa kartičnim organizacijama, najprodavaniji  rješenje za pripremu podataka za izdavanje EMV kartica omogućuje sve što vam je potrebno za generiranje i upravljanje kriptografske podatke u Vašem okruženju. Dostupne su dvije opcije P3 rješenja, svaki podržava cijeli niz kontaktnih i beskontaktnih čip aplikacije svih globalnih kartičnih udruženja. Oba podržavaju niz platformi pametnih kartica, uključujući MULTOS, GlobalPlatform, TIBC…

P3 Advance je savršen izbor za male do srednje izdavatelje i male organizacija kojima je potreban brz i ekonomičan pristup obogaćivanje podataka za magnetske trake u EMV podržan format.

P3 Server je potpuno skalabilno rješenje koje je idealno za velike izdavatelja i organizacije koje trebaju fleksibilnost za rad u skupinama ili putem on-line poslužitelja. Ova verzija se može koristiti sa središnjim web server za izdavanje u podružnicama (ili instant). To se jednostavno integrira s sustavima za upravljanje podacima o pametnim karticama i omogućuje post-izdavanje na multi-aplikacijske pametne kartice.

P3 rješenje koristi Thales P3CM, robustan, visoko zaštičen hardverski kriptografski modul. Optimiziran za visoke performanse EMV pripremu podataka.

Rješenja za upravljanje uređajima za izradu EMV kartica

Verisoft PowerEMV, rješenje za centralno izdavanje kartica može biti korišten za izdavanje EMV kartica sa CIM ili MATICA embosserima. PowerEMV jednostavno prihvati emboss datoteku ili P3 izlaznu datoteku i upravlja personalizacijskim uređajima, poput CIM E2000 ili MATICA ZT20, prevodeći EMV čip podatake u native kod za personalizaciju.
Značajke PowerEMV sustava:

   Mogućnost prihvata jednostavne embossing datoteke ili obogaćene EMV datoteke poput P3 izlazne datoteke.

   Različiti formati datoteka su podržani istovremeno zahvaljujući import DLL. Import DLL pretvara dobivene datoteke u format zadan PowerEMV sustavom.

   Ulazne datoteke se učitavaj u bazu podataka kao poslovi za PowerEMV. Svi procesi se mogu nadzirati temeljem rednog broja posla.

   PowerEMV sadrži vrlo pouzdane sigurnosne mehanizme kao što su prijava putem smart kartica, podjela ovlasti administratora ovisno o vrsti samog posla i zahtjev za odobrenjem od strane nadređenih djelatnika prilikom pokretanja zadanih poslova

   Vrlo jednostavno parametrizirana i modularna struktura. Nove aplikacije i profili kartica mogu nakndano biti dodani iznimno jednostavno

   PowerEMV koristi različite komponente personalizacijskih programa (DLL) za dodavanje svake aplikacije za predmetnu karticu. Ukoliko je izabrana nova kartica ili aplikacja, dodaje se samo novi DLL

   Mogućnost definiranja i prilagodbe višeaplikacijskih kartica

   Isti HSM uređaji se mogu koristiti i za pripremu podataka i personalizaciju.

Rješenja za testiranje ispravnosti EMV kartica

EMV Personalization Validation Tool (EMV PVT) je napredno rješenja za testiranje u procesu izdavanje EMV SC platnih kartica u svojstvu preveniranja rizika i moguće štete koja bi nastala nepravilnom personalizacijom EMV kartica. Za razliku od drugih proizvođača Collis ultimativno nudi rješenje koje inkorporira sva VISA, MasterCard i JCB pravila i osigurava da testirane kartice rade ispravno, neovisno u kojem dijelu svijeta će se pojaviti.

Top