Kriptografska oprema

Thales HSM Payshield 9000

Thales payShield 9000, najnoviji Thales Hardware Security Module (HSM), sa svojim unaprijeđenim kriptografskim performansama i širokim spektrom funkcionalnosti,  zadržava  kontinuitet poslovanja i zadovoljava sve uvjete potrebne za podršku rasta broja transakcija, zaštite kriptografskih ključeva, PIN-ova i drugih osjetljivih podataka.

Takav raspon softverskih mogućnosti za izdavatelja platnih EMV kartica, procesore, i prihvatitelje kartica te sigurno kučište dizajnirano da zadovolji i FIPS 140-2 razine 3, a i nedavno uvedeni standard za hardverske sigurnosne module kartične industrije (PCI HSM standard)

Thales nShield proizvodna linija

Thales nShield obitelj hardverskih sigurnosnih uređaja (HSM) opće namjene povećava sigurnost i performanse serverski baziranih aplikacija koje obrađuju najosjetljivije podatke. Thales nShield HSM uređaji štite ključeve tipke i aplikacije koje su temelj kritičnih sigurnosnih procesa, od podatkovnih centara do radnih stanica. Korištenje sofisticiranih funkcija za upravljanje ključevima kontrolira se uporaba i vijek trajanja ključeva i certifikata, Thales nShield prebacuje osjetljivu enkripciju i autentikaciju ključeva u certificirano sigurno hardversko okruženje, kako bi se kritične operacije mogle sigurno obavljati, čak i u nepovoljnim okruženjima.

HSM za svaku potrebu

Thales nShield obitelj obuhvaća samostalni uređaj sa mrežnim sučeljem, PCI / PCIe kartice i prijenosne module sa USB sućeljem za zadovoljenje specifičnih sigurnosnih potreba i implementaciju različita okruženja. Thales nShield pruža najjača zaštitu od gubitka podataka i cyber prijetnji i također omogućuje usklađenost s raličitim sigurnosnim industrijskim propisima. Svi Thales nShield HSM uređaji sadrže arhitekturu za sigurno upravljanje ključevima koja omogućuje automatizaciju opterećenja i rizičnih administrativnih zadataka, osigurava ključ za oporavak i eliminira skupe, opsežne backup procese.

Centralna enkripcija podataka u mirovanju

Thales Encryption Manager for Storage (TEMS) se temelji na standardiziranim, FIPS-dizajniranim ključevima koji omogućuju organizacijama da pouzdano upravljanje kriptografskih ključeva na više različitih uređaja za pohranu podataka.

TEMS podržava standardizirane protokole, kao i interoperabilnost s vodećim vendorima uređaja za pohranu podataka. TEMS centralizira administraciju za dosljedno upravljanje životnim vjekom ključeva i reviziju enkripcijskih kontrola, istovremeno osiguravajući kontinuitet poslovanja i oporavak podataka u slučaju potrebe. TEMS osigurava podršku za vodeće proizvode za pohranu podataka šta zajedno sa prpadajućim kriptouređajem donosi sveobuhvatno, integrirano rješenje koje raste u skladu potrebama centra za pohranu podataka.

Linijska enkripcija podataka u transportu

Thales uređaji za linijsku enkripciju podataka u transportu omogućavaju prednosti
ostvarivanja IP umrežavanja uz maksimalnu sigurnost.
Na temelju više od 30 godina iskustva, uređaji za linijsku enkripciju podataka štite
ulaganja kroz fleksibilnost i jednostavnost implementacije, nadogradivost i redundantnost, a sve u skladu sa najvišim sigurnosnim standardima, korištenjem 3DES, AES ili vlastitim algoritmom. Sigurnost samih uređaja je potvrđena i certifikatima FIPS 140-2 Level 3 i EAL4.

SafeNet DataSecure proizvodna linija

Organizacije danas trebaju rješenje koje bi osjetljive informacije održavale sigurnim, bez obzira gdje su stvorene, gdje su pohranjene i kome su dostupne. Potrebno je rješenja koje će osigurati poštivanje svih propisa u industriji bez dodavanja kompleksnih IT rješenja, koja sama sebi postaju svrha.

DataSecure rješenje za šifriranje i kontrolu podataka te izazove svladava štiteći podatke tijekom njegova životnog vijeka gdje god se nalazili, od podatkovnog centra do cloud computing okruženja. Korištenje hardverski bazirane kriptgrafije, DataSecure uređaji pružaju najviše sigurnosne razine zaštite podataka, pokrivajući najrazličitije vrste podataka. Ova jedinstvena platforma za zaštitu podataka nudi centralno upravljanje ključevima i segregaciju kontrole pristupa bazama podataka,  aplikacijama, mainframe okruženjima, i pojedinačnim datotekama, osigurava pojednostavljenu administraciju, pomoć pri postizanju sukladnosti internim i vanjskim politikama i maksimiziranje sigurnosti.

Top