Poslovni korisnici

Ethernet switch

Oprema koju nudimo visoke je pouzdanosti i performansi što je rezultat dugogodišnjeg iskustva i stečenih znanja naših vendora u segmentu proizvodnje telco opreme. Switch rješenja u našoj ponudi dizajnirana su i orijentirana prema ispunjenju zadaće. Unutar našeg product portfolia pronaći ćete najbolje rješenje za Vaše potrebe.

ZyXEL Ethernet switch

Firewall, IPSEC, SSL

Sigurnosna rješenja iz naše ponude pružaju snažnu zaštitu u realnom vremenu koja osigurava kontinuitet usluge, najbolje performanse i poboljšava nadzor mreže na strani korisnika. Korištenjem modernih tehnologija i riješenja, ZyXEL IPSEC i SSL opremljeni uređaji omogućavaju udaljenim i mobilnim korisnicima pristup lokalnim resursima na jednostavan način a da se pri tome ne narušava integritet zaštite lokalnog sustava.

ZyXEL Firewall, IPSEC, SSL

Service Gateways

Service gateway rješenja dizajnirana su za podršku malim i srednjim poduzećima kako bi omogućili podršku za potrebne funkcionalnosti tipa udaljenih ureda, IP telefonije, firewall funkcijama, VPN funkcije i slično. Inovativnom integracijom sigurnosnih i komunikacijskih mogućnosti, IT operateri su oslobođeni brige o konfiguracijama i interoperabilnosti među uređajima.

ZyXEL Service Gateways

Top