Privatni korisnici

Digital home

ZyXEL Media Server serija pretvara vaš dnevni boravak u kućno kino. Možete pristupiti, dijeliti i pregledavati fotografije, glazbu i video datoteke na Vašem laptopu, desktop računalu, HDTV i mnogim drugim uređajima sa integriranim ZyXEL Media Server rješenjem kod kuće. ZyXEL Media Server serija također vam omogućuje da napravite backup datoteku učinkovito i s puno manje napora.

ZyXEL Digital home

Powerline

Bez polaganja novih žica, plug-and-play žičani LAN adapter  pretvara postojeću strujnu instalaciju u stabilnu, sveprisutnu kućnu mrežu za video stream, online igranje i web surfanje u svakoj prostoriji u kući.

ZyXEL Powerline rješenja

Billion Powerline rješenja

WLAN

Bežični LAN odlikuje se svojim jednostavnim dizajnom za postavljanje i većom pokrivenošću bežičnom mrežom kod kuće. Prikladan je za povezivanje prijenosnih računala, računala i igraće konzole na bežičnu mrežu u samo nekoliko sekundi.

ZyXEL WLAN rješenja

Billion WLAN rješenja

Ethernet switch

Proširite svoju postojeću žičanu mrežu našim pouzdanim desktop preklopnicima. Korištenjem ekološki prihvatljivih preklopnika iz naše ponude možete uživati ​​istodobno u velikoj brzini mreže kao i prednostima uštede energije.

ZyXEL Ethernet switch

Billion Ethernet switch

Mrežna rješenja za pohranu podataka

Mrežna rješenja  za pohranu podataka upotpunjuju digitalni dom centraliziranim rješenjem za kućna okruženja. Opremljeni su USB portovima koji  omogućuju korisnicima da povećaju raspoloživi prostor za pohranu sa vanjskim diskovima. Mrežno rješenje za pohranu podataka ne samo da omogućava pohranu, pristup, dijeljenje i kreiranje sigurnosne kopije digitalnih sadržaja brzo i lako, već raspolaže mogućnošću ugrađenog DLNA poslužitelja za streaming digitalne datoteke na bilo koji DLNA-sposoban uređaj.

ZyXEL mrežna rješenja za pohranu podataka

Top