Telekom operateri

xDSL oprema i rješenja

Nudimo kompletan portfolio raznovrsnih interoperabilnih xDSL rješenja koja podržavaju sve danas zastupljene DSL standarde. CPE oprema sa Wi-Fi, firewall, VoIP i TR-069 opcijama telekom operatorima i njihovim korisnicima pomaže da odgovore izazovima koje donosi sutrašnjica.

ZyXEL xDSL CPE OPREMA

Billion xDSL CPE OPREMA

FTTx proizvodi

Rješenja optičkog pristupa koja nudimo pružaju raznovrsne mogućnosti povezivosti telekom operatorima , u skladu sa potrebama i planovima. Omogućavamo pružateljima usluga optimiziranje i integriranje različitih FTTx aplikacije sa slobodom odabira implementacije standarda kao što su GPON, GEPON, Active Fiber rješenja sa OLT, ONU/ONT i active fiber gateway.

ZyXEL FTTx oprema

Billion FTTx oprema

Cable oprema i rješenja

Powerline mreže

Powerline mreže jedan su od načina na koji možete povezati računala. Powerline tehnologija za povezivanje računala koristi postojeću električnu instalaciju, čime se eliminira potreba za novim žicama. Uporabom za rukovanje vrlo jednostavnim uređajima (plug n play) postojeću električnu instalaciju pretvorit ćete u stabilnu mrežu računala u svakoj prostoriji. Primjena ovakve mreže među ostalim može biti i za video streaming i online gaming .

ZyXEL Powerline rješenja

Billion Powerline rješenja

Ethernet switch

Oprema koju nudimo visoke je pouzdanosti i performansi što je rezultat dugogodišnjeg iskustva i stečenih znanja naših vendora u segmentu proizvodnje telco opreme. Switch proizvodi u našoj ponudi dizajnirani su i orijentirani prema ispunjenju postavljenih zadaća. Unutar našeg product portfolia pronaći ćete najbolje rješenje za Vaše potrebe.

ZyXEL switch rješenja

MSAN/IP DSLAM

MSAN/IP DSLAM oprema u našoj ponudi povezuje CPE opremu sa centralnom stranom pružatelja usluge omogućavajući Triple-play usluge (telefonija, širokopojasni Internet i IP TV). Osim što se uporabom različitih pristupnih tehnologija (POTS, DSL, Fiber, E1 i 10G uplink) na jedinstvenoj platformi postiže potpuna optimalizacija troškova ulaganja, osigurana je i fleksibilnost infrastrukturnog medija za buduću uporabu.

ZyXEL MSAN/IP DSLAM

VoIP proizvodi

Prijelaz sa analognog telefona na digitalne komunikacije bit će jednostavan uz VoIP uređaje u našoj ponudi. Kristalno jasna kvaliteta glasa, visoko integrirane funkcionalnosti i fleksibilnosti prilagodbe omogućit će Vam stvaranje dodane vrijednosti za korisnika i nuđenje troškovno učinkovite usluge.

ZyXEL VoIP proizvodi

Billion VoIP proizvodi

WLAN rješenja

Bežični LAN je postao povoljan izbor i pokazao se kao stabilno rješenje kada mala i srednja poduzeća odluče implementirati sustave mobilne povezivosti.  Stabilnost i inovativne strukture glavni su pokazatelji vrijednosti naše ponude u domeni WLAN rješenja.

ZyXEL WLAN rješenja

Billion WLAN rješenja

Top