Novosti

Tematiku „Izazovi poslovnog planiranja u controllingu“ stručnjaci ALFATEC-a približit će sudionicima 3. controlling konferencije UCH

Na 3. controlling konferenciji Udruge controllera Hrvatske (UCH),  ALFATEC Group će i ove godine sudjelovati i kao sponzor i kao predavač.

Boris Škorić i Zoran Ivić kroz prezentaciju “Izazovi poslovnog planiranja u controllingu” sudionicima će dati uvid u moderan pristup u korištenju analitičkih metoda pri procesu poslovnog planiranja, donošenja poslovnih odluka, te upravljačkog i operativnog izvještavanja. U drugom dijelu konferencije će biti govora o trenutačnom položaju funkcije controllinga u hrvatskim poduzećima; od potreba do trenutačne mogućnosti izvršavanja kako strateških, tako i operativnih zadaća, te razvojne perspektive funkcije controllinga u hrvatskim poduzećima i zadaća koje je za to potrebno izvšiti, kako bi se dodatno modernizirala i mogla na primjeren način doprinijeti upravljanju poslovnim rezultatom poduzeća.

Pod nazivom „Mogućnosti i odgovornosti funkcije controllinga u Hrvatskoj“ konferencija će se održati u utorak 13.11.2012. godine u Zagrebu u prostoru kongresnog centra Forum Zagreb.

Top