Zaštita transakcija u kartičnom platnom prometu

Objavljeno: 6. prosinca 2018. 10:37

Kako zaštititi svoje platne transakcije i sve ostale podatke unutar vašega okruženja te podatke koje ste pohranili u cloudu?  ALFATEC Group d.o.o. kao partner i regionalni distributer za Thales eSecurity nudi vodeća rješenja iz domene zaštite podataka.

Osiguravanje osjetljivih kartičnih podataka na učinkovit način,  često  je jedan od najvećih izazova u obradi platne transakcije. U slučaju gubitka osjetljivih podataka, posljedice mogu biti katastrofalne u pogledu financijskih gubitaka te u gubitku poslovnog ugleda. Iz godine u godinu broj prijetnji se povećava, kao i metode prevaranta koje su sve sofisticiranije. Zaštita podataka vlasnika kartica i osjetljivih podataka o autentičnosti, imaju važnu ulogu za sve one koji žele biti sukladni po PCI DSS standardu (Payment Card Industry Data Security Standard), koji je primarni globalni sigurnosni standard u kartičnom platnom prometu, prema kojem bi svatko tko prenosi, procesuira ili pohranjuje kartične podatke treba biti usklađen.

Thales eSecurity s payShield portfolijem hardverskih sigurnosnih modula (HSM) vodeći je dobavljač za sve sudionike u eko sustavu platnog prometa.

Isto tako, sigurnost svih ostalih podataka koje tvrtke obrađuju, jednako je važna za bilo koju organizaciju kako bi zaštitili poslovne interese, bilo da se radi o patentima ili intelektualnom vlasništvu ili pak zaštiti osobnih podataka prema GDPR-u. U tim slučajevima naglasak je na enkripciji osjetljivih podataka. Thales eSecurity sigurnosna platforma Vormetric Data Security nudi kompletan paket tehnologija za kriptiranje, pseudonimizaciju i maskiranje osjetljivih podataka.

Sva prava pridržana | ALFATEC Group 2019 | Politika privatnosti
Vrh
Kontakt