Krenite s osnovama sigurnosnih temelja: šifriranje i ovjeravanje

Objavljeno: 11. ožujka 2020. 10:59

Predstavljamo THALES payshield 10K

 

Thales i ALFATEC Group,predstavili su novi proizvod dizajniran da štiti i osigurava pristup najosjetljivijim informacijama i softverima – radi se o THALES payshield 10K. Prva službena prezentacija proizvoda održala se 5. ožujka u Hotelu Hilton.

Predstavljamo THALES payshield 10K

Predstavljamo THALES payshield 10K

PayShield 10K je sigurnosni modul za plaćanja (HSM) nove generacije. Kupcima omogućuje usvajanje novih, digitalnih tehnologija za plaćanje, na vrlo jednostavan i siguran način.

Radi se o novoj, petoj, generaciji modula za plaćanje HSM kojom je Thales eSecurity zamijenio payShield 9000, koji uskoro i izlazi iz prodaje.

PayShield 10K izvodi zadatke poput zaštite i potvrđivanja PIN-a, zaštite transakcijskih procesa, šifriranja (crypto key management) i izdavanje kartica za plaćanje. Hardver je sposoban rukovati i sa čipiranim karticama (EMV) i s onima koje imaju magnetsku traku. Omogućuje visoku zaštitu sigurnosti za bankomate (ATM), POS terminale i transakcije kreditnim karticama. Uz sve navedeno, PayShield 10K vrlo je jednostavan za korištenje.

PayShieldom 10K se može sigurno upravljati i s udaljenosti, sadrži bezkontaktnu ¨no touch¨ mogućnost upravljanja, a razvoj u „dark data“ centre je, također, optimiziran.

Naposljetku, važno je pomoći kupcima da postignu svoje ciljeve prema „green data“ i da smanje raznorazne troškove. PayShield 10K je proizvod poboljšanih kapaciteta i zadovoljava te potrebe. Korištenje iziskuje nižu svekupnu potrošnju energije, u nekim slučajevima čak i do 40% manju.

Thales HSM je postao standard u industriji plaćanja, a dvadesetpetogodišnje iskustvo dovelo je tvrtku na vodeću poziciju na tržištu. Brojke govore sve: Thales HSM štiti 80% svih svjetskih transakcija.

Sva prava pridržana | ALFATEC Group 2019 | Politika privatnosti
Vrh
Kontakt