Geografski prikaz širenja Covid-19 u Hrvatskoj pomoću SAP Analytics Clouda

Objavljeno: 15. travnja 2020. 15:05

Zaposlenicima koji rade od kuće trenutno su najvažnije tri stvari – mjesto za rad na kojem mogu neometano raditi, prava tehnologija i jasno definiran uspjeh.

SAP Analyics Cloud uistinu je prava tehnologija koja nudi mnogo rješenja, lako uklopiva, u razne poslove. Neka od tih rješenja omogućavaju analizu u „real-timeu“, otkrivaju nove ideje i spoznaje i pretvaraju ih u stvarnu aktivnost. Uz to, pomoću prave tehnologije radite transparentnije, sa točnijim podacima.

Kako je tajming jedna od najvažnijih stvari u životu, sada je odličan trenutak da pravu tehnologiju upotrijebimo na aktualnoj situaciji u kojoj se svi nalazimo. Uzeli smo podatke geografskog prikaza širenja bolesti Covid-19 u Hrvatskoj i vizualizirali ih pomoću SAP Analytics Cloud-a. Video prikaz možete pogledati ovdje: https://youtu.be/FH22EozQTcM
Pomoću SAP Analytics Clouda obradili smo statističke podatke sakupljanje tijekom korona virus pandemije i kreirali smo vizualizacijsku interaktivnu priču na tu temu. Ova napredna platforma osmišljena kao samoposluga poslovne inteligencije, za suradnju i istraživanje podataka, omogućuje poslovnom korisniku obradu podataka potrebnih za kvalitetno poslovanje.

Sva prava pridržana | ALFATEC Group 2019 | Politika privatnosti
Vrh
Kontakt