Platforma CipherTrust Data Security

Objavljeno: 26. rujna 2020. 15:15

Za mnoge tvrtke sigurnosne provale podataka mogu značiti katastrofu. Nijedna tvrtka se ne želi suočiti s ugrožavanjem povjerljivih podataka o kupcima i internih poslovnih podataka, poput povijesti transakcija i ostalih privilegiranih informacija. Kako nove tehnologije poput 5G-a i IoT-a postaju sve prisutnije, raste zabrinutost da će to dodatno povećati rizik od kibernetičkih napada.
Iako ovi tehnološki pomaci donose značajne poslovne prednosti, također zahtijevaju nove i napredne sigurnosne protokole. Svako kršenje sigurnosti podataka može nešto naučiti tvrtke i potrošače o tome na koji bi način osjetljivi podaci mogli biti izloženi u 2020. godini.

CipherTrust Data Security je platforma pomoću koje možete učinkovito otkriti, zaštititi i kontrolirati osjetljive podatke svoje organizacije bilo gdje, jer donosi novu generaciju objedinjene zaštite podataka. Platforma nudi mogućnosti za otkrivanje, zaštitu i kontrolu pristupa bazama podataka i datotekama. Također može osigurati vlasništvo koja se nalazi u oblaku, virtualnom okruženju, velikim podacima i fizičkim okruženjima.

Prednosti platforme

Ova platforma sljedeće generacije okuplja najbolje od SafeNet KeySecure i Vormetric tehnologije te objedinjuje otkrivanje, klasifikaciju, zaštitu podataka i dosad neviđene kontrole pristupa s centraliziranim upravljanjem ključevima – sve na jednoj platformi. To kupcima pomaže da pojednostavne operacije zaštite podataka, osiguravaju kontrolu usklađenosti s propisima i smanjuju rizik u cijelom poslovanju. Također, otklanja sigurnosne mrtve točke i kompleksnosti. Kao rezultat toga, možete lakše otkriti i ublažiti rizike privatnosti podataka, provesti suverenitet podataka i proaktivno odgovoriti na sve veći broj propisa o privatnosti i sigurnosti podataka, poput GDPR-a.

Zatražite demo već danas! Obratite se našem timu stručnjaka s povjerenjem!

Sva prava pridržana | ALFATEC Group 2019 | Politika privatnosti
Vrh
Kontakt