Uz inteligentne tehnologije do uspješnijeg upravljanja radnom snagom u tvrtkama srednje veličine

Objavljeno: 26. listopada 2020.

Vrijeme čitanja: 3 minuta

Tvrtke srednje veličine suočavaju se sa sličnim izazovima kao i njihovi veći konkurenti , veće tvrtke no oni nemaju vremena, ljudstva i resursa kako bi brzo odgovorili na njih. Ipak, kako radna snaga raste i postaje sve disperziranija, tradicionalno oslanjanje na nepovezane sustave aplikacija, tablica i manualnih procesa testira sposobnosti odjela ljudskih resursa (HR), voditelja operacija i direktora da se s njima nose.

Ovakve se tvrtke suočavaju s nizom izazova – od upravljanja tokom novca i opskrbnim lancem do brige o radu na daljinu i angažiranosti zaposlenika, uz istodobno usklađivanje potreba fluktuirajućeg tržišta i potrošača. Potrebna su im kvalitetna rješenja napravljena kako bi se istaknuli i postali vidljivi u pravom trenutku, kako bi bolje surađivali i osigurali usklađenost. Uz pravi softver za poslovno upravljanje, možete automatizirati bilo koji dio svoga “source-to-pay” procesa.

Source to pay process

*Dan u životu tvrtke srednje veličine, pokazuje kako se direktor, voditelj operacija i stručnjak za ljudske resurse nose sa svakodnevnim izazovima uz pomoć SAP-ovog softvera
U sljedećoj godini, podaci, automatizacija i umjetna inteligencija bit će u srži kreiranja i isporučivanja iskustva i za zaposlenike i za kupce. Osjećajući i predviđajući potrebe korisnika, tvrtke će biti bolje opremljene kako bi isporučile prave proizvode, usluge i podršku u pravo vrijeme. A gledajući dugoročno, transformacija pokrenuta inovacijama je prioritet.
Digitalne transakcije i komunikacija neizbježno će postati opće mjesto u e-trgovini i kroz osnovne operacije poput opskrbnih lanaca i nabave robe.

Možemo vas opremiti kako biste izašli izvan četiri zida svoje organizacije sa sljedećim rješenjima u oblaku:
Analitika u oblaku – dohvatite svoje podatke s bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme ili u hodu izradite “ad-hoc” izvješća
Rješenje objedinjuje poslovnu inteligenciju, planiranje te prediktivne i uvećane analitičke mogućnosti u jedno jednostavno rješenje u oblaku. Pokreću ga tehnologije umjetne inteligencije te “in-memory” baza podataka te je jedno od najnaprednijih dostupnih analitičkih rješenja.

SAP Analytics cloud overview

– Rješenja za e-trgovinu za srednje i velike tvrtke
Uz poslovna rješenja za e-trgovinu, možete:
– proširiti svoj posao interakcijama kroz progresivne web aplikacije, chat-botove i messengere, ili pametne strojeve i uređaje.
– eksperimentirati s različitim dodirnim točkama i ekranima bez “back-end” ograničenja.
– ubrzati inovacije pomoću tehnologija i kreativnih partnera, radeći paralelno na otvorenoj pristupačnoj platformi
– kreirati nova digitalna iskustva koja povećavaju angažman potrošača i konverzije

Top 10 Business Priorities

Big Data rješenje za hotele – koristi se za upravljanje prihodom, usporedbu cijene soba i praćenje online reputacije
Jedinstveno, integrirano Big Data softversko rješenje u oblaku, namijenjeno procesiranju podataka, integraciji, tretiranju i analitici potrebnima hotelima za svakodnevno poslovanje

DWEM Big Data Platform

– BI/DWH okvir koji radi i u oblaku i “on premises”
– akvizicija podataka od svih nužnih izvora podataka
– integracija podataka u jednom središnjem mjestu – skladištu podataka
– analiza podataka iz perspektive poslovnog korisnika
– distribucija znanja prikupljenog analizama

BI/DWH frame

Zaključak:

Tvrtke srednje veličine koje se žele prilagoditi, rasti i širiti morat će se transformirati brže no ikad. Od tehnologije platforme do upravljanja podacima i inteligencijom, tvrtke mogu kreirati nevjerojatnu vrijednost povećavajući postojeće kapacitete i vještine radne snage uz inteligentne tehnologije kao što su umjetna inteligencija, strojno učenje i robotički proces automatizacije.

Zatražite od nas savršeno rješenje za svoju tvrtku. 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.