Daljinski digitalni potpis visokog povjerenja – Signator

Objavljeno: 2. studenoga 2020. 9:45

Rad na daljinu nažalost nije ništa novo. Timovi i organizacije prisiljeni su na promjene u eri “korona-odgoda”, procesi postaju još digitalniji uz potragu za alternativnim rješenjima kako bi se iz investicija izvukao maksimum.

ALFATEC Group pronašao je izlaz iz ove situacije, uz malu pomoć današnje tehnologije i usluge digitalnog potpisa Signator.

Ugovore možemo potpisati, a dokumente poslati bez obzira gdje se nalazimo, ako, pritom, koristimo e-mail i digitalni potpis. Kako bi ohrabrili takvu neovisnost o uredu i uporabu pravno valjanih ugovora potpisanih online, te korisnicima pružili visoku razinu povjerenja, nužno je omogućiti potpunu mobilnost, uz minimalnu potrebu za odlazak u ured.
Instantni utjecaj ovog pristupa očituje se u velikom poticaju ne samo za online ekonomiju, nego i za prekogranične poslovne aktivnosti, jer ono doprinosi najosnovnijem elementu nužnom za bilo koju vrstu dogovora – povjerenju. Također, donosi praktično olakšanje građanima i tvrtkama zapetljanima u bezbrojne birokratske procese, u kojima su prihvatljivi jedino pečatirani i potpisani papiri.
Remote Digital Signature je rješenje putem kojega možete daljinski elektronički potpisati bilo koji dokument, pravno valjano, bez tokena ili instaliranja posebnih drivera, s bilo kojeg uređaja (uključujući pametni telefon ili tablet), bilo kad i bilo gdje. Pruža brzo, sigurno i fleksibilno mobilno rješenje za digitalno potpisivanje, s bilo kojeg uređaja spojenog na internet. Rješenje za potpisivanje u oblaku omogućuje korisnicima da digitalno potpišu dokumente a da pritom ne moraju lokalno instalirati digitalne potpise, jer se oslanjaju na usluge potpisivanja u oblaku.

Iako je sigurnost prioritet za ovo rješenje, korisničko iskustvo također je vrlo važno za daljinsko digitalno potpisivanje. Naše rješenje Signator dizajnirano je za vrlo zaposlene poslovne ljude, bez nužnog znanja o tehnologiji kako bi mogli jednostavno i intuitivno potpisivati dokumente.

Rado ćemo izraditi savršenu kombinaciju za vašu organizaciju. Obratite nam se s povjerenjem!

Sva prava pridržana | ALFATEC Group 2019 | Politika privatnosti
Vrh
Kontakt