ALFATEC Group dobio certifikat Platinaste bonitetne izvrsnosti

Objavljeno: 10. studenoga 2020. 10:35

Potvrda certifikata Platinaste bonitetne izvrsnosti pokazuje natprosječnu kvalitetu poslovanja tvrtke, što znači veću učinkovitost i profitabilnost, kao i manji rizik u poslovanju s tom tvrtkom, radi ostvarene bonitetne izvrsnosti očuvane tijekom pet uzastopnih godina. Takvih tvrtki je u Hrvatskoj tek 0,32%.

Ovom kreditnom ocjenom ALFATEC Group smjestio se među najbolje tvrtke koje postižu najviše poslovne standarde i koje su se kroz duže vrijeme pokazale kao pouzdani partneri.

Osnova je Bisnodeov certifikat je tzv. Failure score, rezultat temeljen na jedinstvenoj metodologiji analize dostupnih podataka o poslovanju tvrtke. Švedska tvrtka Bisnode djeluje u 19 europskih zemalja, a specijalizirana je za proizvodnju visokokvalitetnih poslovnih, kreditnih i tržišnih informacija o kvaliteti tvrtki. Certifikati se dodjeljuju prema međunarodnim kriterijima koji su jednaki u svim zemljama u kojima Bisnote djeluje.

Certifikati bonitetne izvrsnosti, međunarodno priznate oznake poslovne izvrsnosti, dodijeljeni su za poslovni iskaz iz 2019. godine ali i poslovnim predviđanjima za iduću te predstavljaju odličnu referencu za poslovanje, kako u Hrvatskoj, tako i na europskom tržištu.

Sva prava pridržana | ALFATEC Group 2019 | Politika privatnosti
Vrh
Kontakt