DWEM Data Warehouse s integriranom prediktivnom analitikom

Objavljeno: 24. veljače 2021. 13:40

U nestabilnim ekonomskim prilikama koje nam je donijela situacija s COVID-19, pokazuje se da je upravljanje poslovanjem zahtjevnije nego ikad. Donošenje odluka temeljem pouzdanih povijesnih podataka te uz pomoć predikcija potražnje i ponašanja kupaca, ne samo da je važna, nego je i nužna. Kako bi vam pomogli upravljati kompanijom u skladu sa svim navedenim, predstavljamo vam DWEM Data Warehouse.

DWEM Data Warehouse je inovativno rješenje, razvijeno od strane naših vodećih poslovnih konzultanata i razvojnih inženjera, koje se za razliku od klasičnih Business Intelligence / Data Warehouse rješenja, može implementirati u svega nekoliko tjedana – pa čak i dana.  Njegova snaga očituje se u gotovim, best-pactice,  modelima podataka za pojedine poslovne industrije i cjeline, kao i gotovim podatkovnim ekstraktorima za ERP i PMS sustave i razne aplikacije – čime se uvelike smanjuje kompleksnost projekta implementacije, a samim time i njegovo trajanje.

DWEM Data Warehouse moguće je implementirati na infrastrukturi korisnika ali i u oblaku – ovisno o preferencijama korisnika.

Kratki pregled funkcionalne arhitekture prikazan je slikom u nastavku.

DWEM Data Warehouse podrazumijeva:

DWEM Data Warehouse pokriva potrebe različitih industrija :

Neka od poslovnih područja pokrivena DWEM Data Warehouse rješenjem navedena su na slici u nastavku:

Ključne karakteristike rješenja DWEM Data Warehouse:

 

Sva prava pridržana | ALFATEC Group 2019 | Politika privatnosti
Vrh
Kontakt