ALFATEC Group je sudjelovao na Job Fairu 2022

Objavljeno: 13. svibnja 2022. 23:31

U moru poslodavaca koji traže mlade kadrove da im se pridruže u ostvarivanju njihovih poslovnih ciljeva, malo koji se mogao pohvaliti stručnjacima koji su došli osobno razgovarati sa studentima. Na ALFATEC Group štandu studenti su se upoznali s našim kolegama juniorima iz Research & Development te Business Intelligence divizije, koji su im približili svoj posao i poslovnu svakodnevicu. Izlaganju su pridonijeli i direktori navedenih sektora, kako bi već na licu mjesta mogli upoznati studente zainteresirane za studentski posao, odrađivanje prakse i pisanje diplomskog rada.

Posebno smo ponosni na svoje predavače Darija Strunjaka (Junior Software Developer, R&D sector) i Tina Diljaka (Junior BI / DWH Consultant, student FER-a) koji su u predavaoni pred više od 40 studenata održali radionicu o obradi i vizualizaciji podataka u Pythonu, analizi i interpretaciji dobivenih informacija i komunikacijskih vještina.

Job Fair 2022 okupio je preko 150 tvrtki iz digitale i IT-a, a drago nam je da su studenti prepoznali našu stručnost i timski duh iskazujući interes za zaposlenjem u vrlo velikom broju u svim našim divizijama.

Sva prava pridržana | ALFATEC Group 2019 | Politika privatnosti
Vrh
Kontakt