ALFATEC Group je sudjelovao na 11. Tjednu karijera

Objavljeno: 26. svibnja 2022. 15:13

Jedno od najvećih hrvatskih karijernih događanja organizirao je Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu, a Alfatec Group se predstavio pred stotinjak zainteresiranih studenata. Studenti su mogli doznati nešto više o nama uz kreativni video na ‘Pitchu poslodavaca’, na radionici vidjeti primjenu praktičnih znanja koje su stekli naši mladi kolege, a u najvećem su nas broju posjetili na Karijernom španciru.

Radionicu „Od sirovih podataka do poslovno korisnog znanja“ su održali Tin Diljak (Junior BI / DWH Consultant) i Dario Strunjak (Junior Software Developer, R&D sector, student FER-a) te prikazali kako uz pomoć programskog jezika Python i putem Power BI alata od velike količine podataka stvoriti korisne informacije. Radionica je dobila iznimno pozitivne komentare studenata koji su se iz prve ruke mogli uvjeriti u stručnost našeg juniorskog kadra.

Na Karijernom španciru studenti su imali priliku upoznati i direktora Marka Kornfelda, ali i direktora R&D sektora Ivu Botunca, koji su im rado približili povijest, sadašnjost, ali i budućnost Alfatec Groupa.

Uz naglasak kako imamo i troje FOI-jevaca među zaposlenicima, ne čudi velik finalni broj prijavljenih za praksu i studentski posao.

 

Sva prava pridržana | ALFATEC Group 2019 | Politika privatnosti
Vrh
Kontakt