Ponudite gostima potpun doživljaj uz DWEM Hospitality

Objavljeno: 10. srpnja 2022. 20:56

Doživljaj gosta je u srži uspjeha hotelijerstva. Doživljaj se odnosi na osjećaje koje gost osjeti prije, za vrijeme i nakon boravka. Štoviše, doživljaj gosta obuhvaća sve interakcije između gosta i vašeg hotela, osoblja i svega što ga predstavlja.

Preporučujemo vam rješenje DWEM Hospitality kako bi poboljšali ove interakcije te lojalnost i zadovoljstvo gosta. Rješenje će:

Maksimizirati vaš profit nudeći gostu najbolju cijenu za smještaj
Modul DWEM Price Comparison sa svojim naprednim funkcijama analiziranja povijesti cijena vaše konkurencije i ponudom strategije, imajući u vidu maksimiziranje vašeg profita, pomoći će vam u izradi najbolje strategije cijena kako bi bili najatraktivniji hotel za rezervirati i istodobno maksimizirali profit.

Pokažite da vam je stalo do recenzija gostiju
Modul DWEM Online Reputation Management pruža dubinski analitički uvid u recenzije gostiju na svim kanalima. Temelji se na najnovijim modelima strojnog učenja i može analizirati sentiment, kategorije,  aspekte, utjecaj, itd. Kako je zasnovan je na svim parametrima recenzija, DWEM Online Reputation Management će vam predložiti najbolji mogući odgovor na recenziju gosta da biste mogli prikladno reagirati.

Pomaže u kreiranju i analizi anketa za vrijeme boravka i nakon odlaska gostiju
Modul DWEM Opinion omogućuje da kreirate i analizirate višejezične ankete za vrijeme boravka i nakon odlaska gostiju koje možete slati e-poštom, putem QR korova, likova, umetnute u mobilne/web aplikacije itd.

Pitajte nas više o DWEM Hospitalityju!

 

Sva prava pridržana | ALFATEC Group 2019 | Politika privatnosti
Vrh
Kontakt