HYBRID projekt odobren od strane Europskog fonda za obranu (EDF) 2021!

Objavljeno: 22. srpnja 2022. 12:49

Naš HYBRID projekt “Hydrogen Battlefield Reconnaissance and Intelligence Drone” (HYBRID) dobio je zeleno svjetlo za financiranje od strane Europskog fonda za obranu (EDF). Jedan od najvažnijih projekata u daljnjem razvoju ALFATEC Grupe bit će unutar našeg odjela za domovinsku sigurnost, kojeg koordinira DELAIR, a podržava ISD SA INTEGRATED SYSTEMS DEVELOPMENT.

EDF podržava projekte vrhunskih obrambenih sposobnosti poput novih generacija borbenih zrakoplova, tenkova i brodova, kao i ključne obrambene tehnologije poput vojnog oblaka, umjetne inteligencije, poluvodiča, svemirskih, kibernetičkih ili medicinskih protumjera. Također predvodi disruptivne tehnologije, osobito u kvantnim tehnologijama i novim materijalima, te je otvorena za financiranje obećavajućih malih i srednjih poduzeća te startupova.

Veoma smo ponosni što smo jedan od 61 odobrenih obrambenih istraživačkih i razvojnim projektima i zahvaljujemo našem nevjerojatnom timu koji je sve ovo omogućio. Velike stvari tek stižu za ALFATEC Group!

 

Sva prava pridržana | ALFATEC Group 2019 | Politika privatnosti
Vrh
Kontakt