Karijera u ALFATEC Group

Prijavite se za posao u ALFATEC Group d.o.o. i nastavite razvoj svoje karijere.

Ako ste odgovorni, imate inicijativu, timski ste igrač i spremni ste učiti i stjecati nova poslovna iskustva te provoditi svoj radni vijek u ugodnoj radnoj atmosferi pošaljite nam svoj životopis.

Otvorene objave za posao

  • Marko KornfeldDirektor, ALFATEC Group

    ALFATEC Group je obiteljska tvrtka s tradicijom poslovanja u IT sektoru od 1990. godine, čime se ponosimo i prenosimo te vrijednosti u naše svakodnevno poslovanje i odnos prema našim zaposlenicima. Za naš poslovni uspjeh, i uspjeh naših klijenata, prvenstveno su zaslužni naši zaposlenici, vrhunski profesionalci koji svoje znanje i iskustvo ulažu u svaki projekt i izazov koji je pred njima. Zaposlenici su naša snaga i garancija uspjeha u budućnosti.

    Svaki naš zaposlenik ima mogućnost konstantnog usavršavanja uz neke od najvećih profesionalaca u svom području u Hrvatskoj, radeći na najizazovnijim projektima s klijentima u Hrvatskoj i regiji jugoistočne Europe te suradnjom s nekim od najnaprednijih tehnoloških partnera u svijetu.

    Ukoliko želite postati dio našeg tima, biti aktivnim sudionikom našeg i vašeg osobnog rasta i razvoja, mi vas spremno očekujemo. Dobrodošli!
    Marko Kornfeld, direktor

otvorena molba

Pošaljite nam Vaš životopis

Vaše osobne podatke navedene u formi u svrhu potencijalnog zaposljenja i prijave na otvorene natječaje za posao obrađujemo u svrhu poduzimanja radnji potrebnih radi odabira i zapošljavanja novih zaposlenika (npr. radi odabira kandidata za razgovor za posao te radi organizacije razgovora); kako bismo Vas uzeli u obzir prilikom traženja novih radnika te kontaktirali u svrhu zapošljavanja ako ste nam poslali otvorenu molbu za posao. Podaci će se obrađivati povjerljivo i s njima će se postupati u skladu s Općom Uredom o Zaštiti Osobnih Podataka.

O načinu na koji upravljamo vašim podacima možete pročitati na sljedećoj poveznici.

Sva prava pridržana | ALFATEC Group 2019 | Politika privatnosti
Vrh
Kontakt