IM sektor

IM sektor

ALFATEC Group već 20 godina kao distributer na Hrvatsko tržište dovodi vrhunsku Informix Data Management tehnologiju. Kvalitetu je prepoznao i IBM, te od 2001. godine našu ponudu proširujemo i
DB2 familijom proizvoda.

Radimo po tzv. IBM ISV/TP (Independent Software Vendor/Techology partner) modelu distribucije, koji osnovu ima u izuzetno uspješnom Informix kanalu distribucije, u kojem distributer zajedno s partnerima prati korisnika u svima fazama izgradnje, održavanja i unapređenja sustava. Uz Hrvatsku, ALFATEC Group svoje stručno-konzultantske usluge u okviru ISV/TP kanala distribucije osigurava u Bosni i Hercegovinu, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Kosovu, Albaniji, Sloveniji i Mađarskoj. Kao IBM IM SW distributeri, ovlašteni smo prodavati licence u cijelom svijetu.

U okviru ponude IBM Information Management softvera, ALFATEC Group se specijalizirao za Informix paletu proizvoda. U Informix segmentu ALFATEC Group osigurava profesionalnu uslugu podrške i održavanja temeljenu na dugogodišnjem iskustvu implementacije složenih poslovnih sustava na Informix platformi. Podrška uključuje širok spektar aktivnosti, od tehničkog održavanja preko administracije baza podataka do konzultantskih usluga. Poseban segment čini školovanje korisnika i partnera za uspješan rad na Informix proizvodima.

U Information Management sektoru radi 6 stručnih djelatnika s dugogodišnjim iskustvom i najvećem brojem IBM certifikata iz Information Management područja u Hrvatskoj (15). IM sektor ostvaruje najveće prihode u Alfatec Group. Rezultat je to kvalitetnog dugogodišnjeg rada i jednostavne strategije: zadovoljan korisnik. Zbog toga veliki broj korisnika u kontinuitetu dugi niz godina koristi naše usluge, a broj partnera koji su prepoznali našu kvalitetu i prednosti našeg kanala distribucije stalno raste (30).

Ponosno ističemo da smo 2008. ispunili visoke norme IBMa i postali jedan od četiri “Informix High Value Service” distributera u Europi.

Veliki broj zadovoljnih korisnika i partnera s kojima razvijamo dugogodišnju uspješnu suradnju predstavljaju nam obvezu da budemo još bolji. Ovim putem im se zahvaljujemo, a sve ostale pozivamo da provjere zašto je Alfatec Group sinonim za Informix u regiji.

Top