Maskiranje podataka

Tokenizacija podataka je rješenje koje nam pruža mogućnost efikasnijeg pristupa širokom opsegu ciljeva usklađenosti.

Obzirom da se sve više povećava vrijeme i trud IT timova kakao bi postigli sukladnosti sa svim sigurnosnim pravilima, a proračuni i ljudski resursi ne prate porast adekvatno, tokenizacija podataka je rješenje koje nam pruža mogućnost efikasnijeg pristupa širokom opsegu ciljeva usklađenosti. Međutim, tradicionalni tokenizacijski alati, zbog svoje cijene i kompleksnosti, nisu iskorišteni u potpunosti od strane samih korisnika.

Vormetric rješenje nudi bolji način.  Dinamičkim maskiranjem podataka mi  to rješavamo s minimalnim ometanjima poslovanja i administrativnim opterećenjima, omogućavajući tokenizaciju bilo kojeg podatka i uklanjanje iz opsega revizije ili bilo kojeg okruženja gdje predmetni podatak ne bi trebao biti prisutan.

Vaultless Tokenization rješenje podržava i generiranje random-tokena i kripto-tokena i što omogućava brzu i jednostavnu implementaciju dinamičkog maskiranja podataka u bilo koju aplikaciju. Osim toga, koristeći najnovije standarde temeljene na formatu za očuvanje šifriranja (eng. Format preserving encryption, FPE) i tehnikama random tokenizacije, naše rješenje eliminira potrebu za dediciranom bazom podataka za sigurnu pohranu tokena. Kao rezultat toga, rješenje smanjuje troškove i složenost, poboljšava performanse i olakšava postizanje globalne skalabilnosti i visoke dostupnosti.

Vaultless Tokenization je dio Vormetric Data Security platforme, što znači da možete iskoristiti jedinstvenu platformu za tokenizaciju, enkripciju, menadžment ključeva i kontrole pristupa privilegiranih korisnika, koji bi mogli biti implementirani na različite OS platforme, DB platforme i izravno na datoteke i tablice koje želite zaštititi.

S Vormetric platformom možete riješiti zaštitu podataka u heterogenim okruženjima s jedne platforme i od jednog dobavljača te izbjeći neželjene dodatne troškove i složene modele podrške.

Vormetric rješenje može tokenizirati i dinamički maskirati osjetljive podatke sukladno definiranim politikama.
Glavne značajke
 • Usmjerena integracija aplikacija
  RESTful API za dodavanje tokenizacije i operacije dinamičkog maskiranja na izvor stvaranja podataka.
 • Dinamičko maskiranje podataka
  Administratori mogu uspostaviti politiku da se kao povrat dobiva tokenizirano cijelo polje ili dinamički maskirani dijelovi polja.
 • Skalabilnost
  Poslužitelj tokena radi kao virtualni uređaj, a instance poslužitelja mogu se dodati i ukloniti kako bi se prilagodili promjenjivim zahtjevima produkcijskog okruženja.
 • Učinkovita implementacija bez dodatne baze za pohranu tokena
  Timovi ne moraju implementirati, upravljati i sinkronizirati baze podataka za pohranu tokena što omogućuje bolje performanse, lakšu implementaciju i učinkovitiju skalabilnost prilikom primjene u heterogenim i globalno rasprostranjenim okruženjima.
 • Random Tokenizacija
  Mogućnost za stvaranje tokena neovisno od ulaznih podataka.
 • Podržava tokenizaciju datuma
  Omogućuje korisnicima tokenizaciju datuma u formatu prepoznatom od strane aplikacije.
 • Podrška transformacije batch podataka
  Pruža mogućnosti da se maskiraju, tokeniziraju ili kriptiraju osjetljive informacije u bazama podataka, kako bi se brzo tokenizirali podaci u postojećim bazama podataka koje će biti u upotrebi s aplikacijama koje se štite osjetljive podatke s predmetnim rješenjem.

Industrije

Provjerite ALFATEC Group rješenja prema različitim industrijama.
Sva prava pridržana | ALFATEC Group 2019 | Politika privatnosti
Vrh
Kontakt