Modeli podataka

Model skladišta podataka predstavlja način prevođenja poslovnih procesa u strukturu Skladišta podataka.

Modeli skladišta podataka

Model skladišta podataka predstavlja način prevođenja poslovnih procesa u strukturu Skladišta podataka. Kao takav, model podataka predstavlja najbitniji dio Business Intelligence/Data Warehouse sustava koji direktno utječe na njegovu analitičku moć.

ALFATEC Group je tijekom godina implementacije skladišta podataka i analitičkih sustava razvio niz podatkovnih modela za različite industrije i poslovne cjeline.  Modele naših  podataka razvijali su  naši najbolji poslovni konzultanti, u suradnji s  klijentima, odnosno njihovim ključnim poslovnim korisnicima,  nositeljima poslovnih procesa. Iz tog razloga, ali i zbog činjenica da su se sa svakom od mnogobrojnih implementacija ti modeli proširivali i optimizirali, možemo reći da se radi o „best  practice“ modelima podataka, dokazanima na više od sto implementacija.

Podatkovne modele kojima raspolažemo dijelimo na dvije grupe:

Industrijski modeli Skladišta podataka

Modeli skladišta podataka prema industrijama

Modeli Skladišta podataka za poslovne cjeline

Naši modeli podataka temelje se na principima relacijskog modeliranja, čime pružaju visoki stupanj skalabilnosti te integriranosti analitike nad svim dijelovima/cjelinama modela.

Brošura: Modeli podataka

Vaše osobne podatke navedene u kontakt obrascu prikupljamo i obrađujemo u svrhu odgovora na vaš upit, zahtjev, prijavu i slično. Podaci će se obrađivati povjerljivo i s njima će se postupati u skladu s Općom Uredom o Zaštiti Osobnih Podataka.

O načinu na koji upravljamo vašim podacima možete pročitati na sljedećoj poveznici.

Modeli podataka

Industrije

Provjerite ALFATEC Group rješenja prema različitim industrijama.
Sva prava pridržana | ALFATEC Group 2019 | Politika privatnosti
Vrh
Kontakt