Tehnološki partneri

 • Barnes

  Barnes je odabrani partner za testiranje EMV i magnetnih traka na karticama u mnogim bankama i izdavateljima kartica, proizvođačima kartica, uredima za personalizaciju kartica, laboratorijima za testiranje kartica, te platnim shemama širom svijeta.

 • Exasol

  Exasol strastveno pomaže tvrtkama da pametnije vode svoje poslovanje i donose zaradu analizirajući podatke i informacije neviđenom brzinom. Tvrtka razvija najbržu svjetsku in-memory bazu podataka za analitiku i skladištenje podataka te nudi prvoklasnu stručnost i znanje u uvidu i analizi podataka. Analitička baza podataka u memoriji prva je koja kombinira in-memory, stubnu kompresiju i masivnu paralelnu obradu, a dokazano je da je najbrža na svijetu s obzirom da je na vrhu po testovima TPC-H Benchmark performansi.

 • Exfo Homeland security

  EXFO razvija pametnija rješenja za testiranje, praćenje i analizu za operatore fiksnih i mobilnih mreža, tvrtke i proizvođače opreme u globalnoj komunikacijskoj industriji.

 • Gemalto

  Rješenja fokusirana na autentikaciju i zaštitu podataka iz domene Big Data, IoT, Cloud usluge, platnih transakcija, itd.

 • H.P. Marketing & Consulting

  Tvrtka H.P. Marketing & Consulting je aktivna u domeni security-a već više od 35 godina I koja je specijalizirana za razvoj I proizvodnju jammer-a. Godine iskustva I direktni kontakt sa klijentima svrstavaju tvrtku u jedne od vodećih svjetski proizvođača jammer-a.

 • HashiCorp

  HashiCorp je lider u automatizaciji infrastrukture za okruženja s više oblaka. Gradimo rješenja koja omogućuju inovacije u globalnim tvrtkama, nudeći im zajednički model rada u oblaku kroz dosljedne tijekove rada kako bi osigurali, povezali i pokrenuli njihovu infrastrukturu s bilo kojom aplikacijom. Sve su naše temeljne tehnologije otvorenog koda i otvoreno se razvijaju još od samog osnutka.

 • IBM

  Jedna od vodećih svjetskih korporacija u razvoju računalnih i informacijskih tehnologija.

 • Kofax

  Vodeća svjetska rješenja za Robotic Process Automation (RPA), automatizaciju financijskih procesa, procesnu inteligenciju, itd.

 • Qualys

  Imamo vodeće savjetnike i revizore, upravljane pružatelje sigurnosnih usluga, partnere za rješenja koji nude sveobuhvatne sigurnosne usluge i rješenja za upravljanje ranjivostima.

 • SAP

  Multinacionalna softverska korporacija usmjerena razvoju enterprise rješenja za podršku poslovnim procesima i odnose s korisnicima.

 • Squarehead Technology

  Tvrtka Squarehead Technology pomoću svojih rješenja omogućuje precizno hvatanje zvučnih događaja. Squarehead sustavi mogu prepoznati odakle dolazi zvuk (npr. zvuk od drona) i fokusirano pratiti samo taj zvuk nadalje. Filtriranjem i smanjenjem neželjene buke iz ciljanog okruženja, Squarehead postiže bolje rezultate i čišći zvuk nego konvencionalni sustavi.

 • Thales

  Thales je svjetski lider u zaštiti podataka, pružajući sve što je organizaciji potrebno za zaštitu i upravljanje podacima, identitetima i intelektualnim vlasništvom - enkripcijom, naprednim upravljanjem ključevima, tokenizacijom te provjerom autentičnosti i pristupa. Bilo da se radi o osiguranju oblaka, digitalnih plaćanja, blockchainu ili Internetu stvari, sigurnosni se profesionalci širom svijeta oslanjaju na Thales kako bi samouvjereno ubrzali digitalnu transformaciju svoje organizacije.

 • Trilab

  Kompanija fokusirana na proizvodnju eCommerce rješenja, middlewarea, korisničkih portala i mobilnih aplikacija s dugogodišnjim iskustvom u razvoju, radu i certificiranju sustava na Internetu prema PCI DSS sigurnosnom standardu.

 • TruMedia

  TruMedia je vodeći ponuđač real-time, automatiziranih rješenja za mjerenje publike (eng. audience measurement) u digitalnoj signalizaciji i maloprodaji. Njihova state-of-the art tehnologija za video analitiku mjeri vizualnu pozornost prema posterima, digitalnim znakovima, TV monitorima ili proizvodima u trgovini.

 • Verisec

  Verisec je međunarodna IT tvrtka za sigurnosna rješenja koja pruža inovativna rješenja za bankarstvo, vlade i tvrtke širom svijeta.

 • Verisoft

  Verisoft je agilna softverska tvrtka s 30 godina iskustva u elektroničkim platnim sustavima koja pruža rješenja za svaki korak u ovom području - od izdavanja plastičnih magstripe i čip kartica do EFT / POS i ATM komutacijski sustava.

 • Vizibit

  Naša je vizija omogućiti razmjenu pravno obvezujućih dokumenata bez korištenja papira, pomoću digitalnih potpisa za sve. Zbog toga uvijek težimo pružiti stvarnu VRIJEDNOST našim kupcima. Ako su vam sigurnost i privatnost glavna briga, a prijenos osjetljivih dokumenata u rješenja za internetsko potpisivanje nije opcija, možete birati iz našeg paketa rješenja ON-PREMISES. Web centralizirani poslužitelj za suradničko potpisivanje ili samostalna aplikacija za potpisivanje jednog korisnika ugrađeni su ISKLJUČIVO u vaše digitalno IT okruženje, tako da nikada ne morate brinuti hoće li vaši dokumenti napustiti vašu tvrtku!

Sva prava pridržana | ALFATEC Group 2019 | Politika privatnosti
Vrh
Kontakt