ALFATEC Group s ponosom objavljuje partnerstvo s Forcepointom i distributerom CLICO SEE VAD

Objavljeno: 21. rujna 2022. 15:20

Kompleksna “Point” rješenja ostavljaju vas izloženima riziku
Sigurnost i dalje postaje sve kompleksnija. Kada 75 posto radne snage radi od kuće, granice između doma i ureda se preklapaju. Podaci su posvuda – na web-stranicama, aplikacijama u oblaku i privatnim aplikacijama. Zaposlenici koji rade od kuće, partneri i izvođači koji koriste neupravljane uređaje i BYOD čine vas ranjivima. Uređaji se povezuju putem naslijeđenih, sporih VPN-ova. Čak i poslovne aplikacije koje koristite za suradnju ili komunikaciju predstavljaju dodatni rizik. Cyber ​​kriminalci i nacionalne države dolaze po vaše podatke i koriste sve trikove da do njih dođu. Potrebno vam je jednostavnije rješenje.

Forcepoint ONE pojednostavnjuje sigurnost
Forcepoint ONE je sveobuhvatna platforma u oblaku koja čini sigurnost jednostavnom. Možete brzo usvojiti Zero Trust and Security Service Edge (SSE, sigurnosnu komponentu SASE-a) jer smo objedinili ključne sigurnosne usluge, uključujući Secure Web Gateway (SWG), Cloud Access Security Broker (CASB) i Zero Trust Network Access (ZTNA).

O ALFATEC Group-u
ALFATEC Group je tvrtka kojoj se treba obratiti za IT rješenja na području Hrvatske i jugoistočne Europe. Snaga se krije u dugogodišnjem iskustva u radu s vodećim svjetskim ICT tehnologijama, kao i u razini zadovoljstva naših klijenata i radne snage.

Marko Kornfeld, ALFATEC Group, CEO: Sa zadovoljstvom mogu najaviti da smo naš bogati partnerski portfelj cyber security rješenja obogatili novim moćnim pionirom cyber security inovacija – tvrtkom Forcepoint. Rješenjima našeg partnera Forcepointa, moći ćemo dodatno unaprijediti podatkovnu sigurnost naših klijenata koji nam već dugi niz godina poklanjaju svoje povjerenje.

O CLICO-u
CLICO je poljska tvrtka osnovana 1991. godine i djeluje u sektoru novih tehnologija na poljskom i tržištu srednje i istočne Europe. Kao najveća specijalizirana distributerska tvrtka nudi najbolje proizvode u klasi iz područja sigurnosti, umrežavanja i upravljanja uz najvišu kvalitetu prodaje i tehničke podrške. “Multilevel partners account management” rezultat je učinkovite suradnje između tehničkih, komercijalnih i marketinških odjela, koji rade zajedno kako bi pružili najbolje moguće uvide i zadovoljili trenutne potrebe i očekivanja tržišta.
O FORCEPOINT-u
Forcepoint je vodeća tvrtka za kibernetičku sigurnost korisnika i podataka, kojoj je povjereno čuvanje organizacija tijekom digitalne transformacije i rasta. Naša se rješenja u stvarnom vremenu prilagođavaju načinu na koji ljudi stupaju u interakciju s podacima, pružajući siguran pristup dok istodobno zaposlenicima omogućuju stvaranje vrijednosti.

Sva prava pridržana | ALFATEC Group 2019 | Politika privatnosti
Vrh
Kontakt